Kitesurfen en vanlife

Gepubliceerd op 18 januari 2024 om 14:21

Mijn kitesurf reizen door Europa! Echt bizar hoeveel vrijheid een huis op wielen geeft. En wat gaaf om te ontdekken dat je eigenlijk overal langs de kust van Europa kunt kitesurfen. En als er ergens geen wind staat dan rijd je gewoon verder naar de spot waar het wel waait. Als je vlak water wil dan zoek je dat en wanneer je juist grote golven en  kickers wilt hebben dan rijd je daar naar toe. Ik heb ervaren dat je ook de leukste vanlife spots vind bij kitesurf spots. Daar komen de meeste vanlifers samen, zelfs de mensen die niet kiten komen er naar toe. De beste spot is wel tarifa. Dat is niet alleen de meest populaire kitesurf spot in europa maar ook de meest populaire vanlife spot.

Of neem nu deze foto, zomaar ergens in het midden van Spanje genomen, onderweg naar de gezelligheid van Tarifa kon ik op dit meer helemaal alleen foilen. Dit zijn dingen die je alleen met vanlife ervaart want reis je met het vliegtuig dan kom je nooit op zulke plekken.

Andere voordelen van een camper in combinatie met kitesurfen is dat je altijd alles bij je hebt. Je hebt alle ruimte voor je kitesurfmateriaal, een lekkere douche na je sessie en een koud biertje in de hand!

Zijn er ook nadelen van reizen met de camper voor kitesurf vakanties? Het enige wat ik kan verzinnen is de reistijd, met het vliegtuig ben je overal veel sneller maar daar staat tegen over dat je met de camper last minute kan beslissen waar je heen rijd zodat je garantie hebt op goede wind en een wind zekere kitesurf vakantie ervaart!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.