Kitesurf blog

Hier lees je alles over kitesurfen leren, de beste kitesurf spots, de gaafste kitesurf reizen en de ultieme vrijheid van vanlife en kitesurfen. 

Kitesurfen en vanlife

Mijn kitesurf reizen door Europa! Echt bizar hoeveel vrijheid een huis op wielen geeft. En wat gaaf om te ontdekken dat je eigenlijk overal langs de kust van Europa kunt kitesurfen. En als er ergens geen wind staat dan rijd je gewoon verder naar de spot waar het wel waait. Als je vlak water wil dan zoek je dat en wanneer je juist grote golven enĀ  kickers wilt hebben dan rijd je daar naar toe. Ik heb ervaren dat je ook de leukste vanlife spots vind bij kitesurf spots. Daar komen de meeste vanlifers samen, zelfs de mensen die niet kiten komen er naar toe. De beste spot is wel tarifa. Dat is niet alleen de meest populaire kitesurf spot in europa maar ook de meest populaire vanlife spot.

Lees meer »

De beste locaties om kitesurfen te leren

Bestaat er een beste plek om te leren kitesurfen? Zo ja wat is die beste spot dan?Weet je wat de beste manier is om te leren kitesurfen? Niet afhankelijk te zijn van 1 spot maar flexibel te zijn en lastminute te kunnen besluiten waar je naar toe gaat. Op die manier kun je de beste omstandigheden voor kitesurflessen opzoeken. Want de condities zijn op elke spot elke dag weer anders. Voor een goede en leuke kitesurf les ben je afhankelijk van het weer. De juiste windrichting, de juiste water condities. En de beste condities kun je opzoeken met een mobiele kitesurf school. En hoe gaaf is het als je er een kitesurf vakantie van maakt. Je kan mee reizen naar de beste spots en omdat je aan boord overnacht is er alle tijd voor gezelligheid. En is er ook alle tijd om je volledig vertrouwd te maken met alles over kitesurfen. Zoals de beste kites, materiaalkennis, weer app's, de beste spots, veiligheid en nog veel meer. Reis mee met de kite surf bus en leer kitesurfen op de beste spots!

Lees meer »