Get a real life!

Leef je ook volgens het boekje? Je gaat braaf elke dag naar je werk/school, hangt een beetje achter je scherm en 's avonds op de bank zit je veel te lang te scrollen door al die bullshit op social media... Je leeft meer online dan real... Is dat jouw levens verhaal? Get a life!

 

Ik neem je mee op reis, je gaat de kick van kitesurfen en de ultieme vrijheid van Vanlife ervaren. En dat combineren we met een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma. Weg van je smartphone en op het water!

 


In 3 stappen van je smartphone verslaving af

1. Get on board

Je gaat het avontuur aan. Je komt bij mij aan boord. Je levert je smartphone in. We vertrekken naar een geheime bestemming. 

2. Get a life

We gaan kitesurfen, mountainbiken, kajakken en wildkamperen. Kan je nog niet kitesurfen? Dan leer ik het jou! 

3. Feel alive

Je voelt de adrenaline door je bloed stromen, wow dit had je eerder moeten doen. Nu wil je niets anders meer. Fuck die smartphone, nu wil je kiten, wildkamperen, avontuur! Real life is so much more fun!!!


De beste smartphone detox

Waarom dit de beste smartphone en socialmedia detox is!

A goal in your life

Je wordt wakker, het stormt, kneiter harde wind, je wil direct naar zee, het water op! No time to lose 

Adrenaline 

Socialmedia addict? Dan ben je verslaafd aan dopamine! Reizen, avontuur, kitesurfen = adrenaline en dopamine shots, nog lekkerder dan die je van socialmedia krijgt!

Fun

Nu je kan kiten kan je heel de wereld over. Overal zijn gave unieke spots. Ook in NL. Herfst word je favoriete seizoen (harde wind!!).

Al je vrije tijd gaat op aan kiten, geen tijd meer voor die klote Smartphone - trust me ;-)


Waarom andere methodes niet werken

Ergens niet aan denken

Ergens niet aan denken gaat niet, denk maar niet aan je oma.... nu denk je toch aan je oma... Denk maar niet aan je smartphone... daar ga je weer...

Trucjes

Meeste methoden zijn maar trucjes. App's met tijdslimieten etc. Als je scrollen vervangt door iets dat nog lekkerder is om te doen is dat de beste methode! 

Boring 

Afkick klinieken, afkick therapeuten, psychologen, allemaal boring, ga je je niet beter van voelen. Vervang je digitale leven, voor een echt leven.
Vervang je smartphone verslaving gewoon voor een andere verslaving die wel gezond is. Want...

Kitesurfen is ook een diehard work-out!

dat is mooi meegenomen wat je wordt niet alleen in je koppie superfit, ook krijg je een sharp body!


Uniek concept

6 daagse detox

Je reist 6 dagen mee, 6 dagen op avontuur (zonder smartphone), adrenaline en sport

Vanlife

Wildkamperen, kampvuur, slapen op het 3 meter hoge dak in je eigen tent onder de sterrenhemel

Coaching

Ik coach je tijdens de reis en ook daarna. Dit doe ik middels NLP en Ennegram coaching.
Kort gezegd: ik zaag je even doormidden, zodat jij jezelf ook beter leert kennen. 

Check ook: thenewrich.nl!

 


Get a (real) life - Get on board now!


Reviews


Mijn motivatie voor de smartphone detox

Ik zie zoveel mensen om mij heen totaal verslaafd aan hun smartphone. Stel je voor: je staat straks bij je eigen graf en kijkt terug op je leven. Dan wil je toch niet dat het grootste deel van je tijd opging aan je smartphone?! De ene persoon is verslavingsgevoeliger dan de andere. Ben jij er gevoelig voor dan heb je toch iets nodig in je leven en kun je maar beter jouw slechte verslaving voor een goede inruilen! Een avontuurlijk leven is veel leuker dan een digitaal leven.

 

Jaren was ik ook verslaafd.  Tot ik ging kitesurfen! Dat gaf mijn zo'n kick, een nieuw doel in mijn leven! Ik heb zelfs vrienden om mij heen die aan cocaïne verslaafd waren en nu er van af zijn mede dankzij kitesurfen.

 

Dit gun ik jou ook!

Als jij ook lekkerder in je vel zit en echt wat gaat doen met je leven, iets waar je ook nog gelukkig van wordt, dan help ik niet alleen jou maar maken we samen de wereld een stukje gelukkiger!

 

Kennismaken

Stuur mij een berichtje en ik kom binnen 2 dagen bij je in de lucht!

Locatie (onafhankelijk)

dekitesurfbus.nl
thenewrich.nl

smartphonedetox.nl
Amsterdam, North Holland, Nederland


Over mij

Op papier had ik alles goed voor elkaar. Dik betaalde baan, mooi huis, auto's vd zaak. Maar ik miste voldoening en zingeving in het leven, was verslaafd en het ging steeds slechter met mij. Na twee jaar her-opleiding, persoonlijke ontwikkeling en veel coaching help ik nu andere mensen uit hun comfortzone te stappen als die niet meer comfortabel is. De ultieme vrijheid van Vanlife, gecombineerd met wildkamperen en outdoor sport en een diepgaande persoonlijkheidsanalyse is een impactvolle reset en start van jouw nieuwe avontuur! Trust me! :)