Eerst even kennis maken?

Stuur mij een berichtje en we plannen een kennismaking!

Over mij

Ik had een succesvolle carrière opgebouwd van 15 jaar in het bedrijfsleven. Ik had een heel goed salaris, mooi huis, auto van de zaak, maar het gelukkigst was ik buiten, op het water.  Nu ben ik 36 en reis ik met mijn zelfgebouwde off-grid camper rond en deel ik mijn passie voor kitesurfen en vanlife met iedereen die ook op zoek is naar de ultieme vrijheid.

 

Ik ben gecertificeerd IKO kitesurfinstructeur en een zeer ervaren kitesurfer. Mijn record is 24 meter hoog springen op een twintip board & 18 meter springen met de foil!

Kitesurfen is zo'n geweldige sport, het gevoel van je eerste meters op het board, je eerste sprongen het is echt onbeschrijfbaar. Een enrome kick geeft het en het is als spelen op het water, je voelt je zo vrij! Springen, vliegen, varen en er gaat een wereld voor je open want overal ter wereld kun je kitsurf spots vinden en last but not least; Nederland is een vd beste kite landen! Ik ze altijd in NL kun je beter aan kitesurfen doen dan aan wintersport!

 

Er zijn veel kitesurfscholen en waar ik mij op onderscheid is niet alleen de combi met vanlife, reizen en overnachten aan de kitespot. Het is vooral de aandacht en tijd voor jou. Omdat mijn lessen altijd privé zijn (je mag een buddy meenenem als je wilt) en we een aantal dagen (of langer) samen doorbrengen, kan ik er voor zorgen dat je echt helemaal van A tot Z word ondergedompeld in de kitesurf wereld. Naast de praktijk lessen deel ik graag al mijn kennis zodat je veel voorkomende beginners fouten niet hoeft te maken en een vliegende start maakt van jouw kitesurf avonturen! Welkom aan boord.


Ik wil mensen inspireren uit hun comfortzone te stappen en met meer passie te leven!  
Ook ben ik opgeleid tot coach en bied ik coachingsreizen aan via: thenewrich.nl & smartphonedetox.nl

Ps. deel dit vooral met die persoon waarvan jij denkt dat hij of zij wel toe is aan verandering!

Tot snel!